Η Υδρα, μια ανάσα από την Αθήνα, αποτελεί έναν από τους ομορφότερους και γραφικότερους προορισμούς του κόσμου, και αποτελεί κάθε εποχή, το πιο ιδιαίτερο ρομαντικό σκηνικό για μια ξεχωριστή και θαυμάσια γαμήλια τελετή.

Εάν προγραμματίσετε το γάμο των ονείρων σας, θρησκευτικό ή πολιτικό στην Ύδρα, τότε θα ζήσετε, εσείς και οι καλεσμένοι σας, αξέχαστες και ευτυχισμένες στιγμές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ζωή σας.  

Στην Ύδρα υπάρχουν διοργανωτές γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων και γενικά εκδηλώσεων, οι οποίοι αναλαμβάνουν να κλείσουν ξενοδοχεία ή παραδοσιακούς ξενώνες για εσάς και για τους καλεσμένους σας, καθώς και το το στολισμό της Εκκλησίας, τους φωτογράφους, την αισθητικό, την κομμώτρια και ότι άλλο χρειαστείτε για ένα πετυχημένο γάμο.

Για τη ορθόδοξη γαμήλια τελετή υπάρχουν Εκκλησίες μέσα στην πόλη της Ύδρας, στις οποίες παραδοσιακοί μουσικοί βιολιού συνοδεύουν τη νυφη και το γαμπρό με τα πόδια ή με άλογα.

Επίσης υπάρχουν γραφικά Εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα ή σε ένα από τα μικρά νησάκια κοντά στην Ύδρα, στα οποία η μεταφορά της νύφης, του γαμπρού και των καλεσμένων γίνεται με τα παραδοσιακά στολισμένα καϊκάκια.

Οι πολιτικοί γάμοι γίνονται στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με πανοραμική θέα το λιμάνι ή δίπλα στη θάλασσα το ηλιοβασίλεμα σε μία από τις παραδοσιακές επαύλεις, με κόψιμο τούρτας και σαμπάνιες στην παραλία.

Πολλά ζευγάρια έχουν ονειρευτεί τη γαμήλια δεξίωση σε μια ρομαντική παραλία ή σε χώρο με φόντο και φανταστική θέα στη θάλασσα.

Στην Ύδρα υπάρχουν πολύ σικάτα εστιατόρια ή γραφικές ταβέρνες, που μπορείτε να οργανώσετε τη γαμήλια δεξίωση, είτε σε μία ρομαντική παραλία, είτε σε υπερυψωμένα εστιατόρια με θαυμάσια θέα στη θάλασσα.

Στη γαμήλια δεξίωση δεν λείπουν τα πυροτεχνήματα κι ακόμη αν θέλετε, μπορεί να χορέψει στο γάμο σας τοπικό χορευτικό συγκρότημα με τοπικές φορεσιές, που εκτός των άλλων μπορει να διδάξει στους καλεσμένους σας και τα βήματα των χορών.