Από την Αθήνα

Η Ύδρα απέχει περίπου 35 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά, από το οποίο αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια για την Ύδρα, που παίρνουν μόνο επιβάτες. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά με τα flying dolphins και περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά με τα flying cat. Τις ημέρες του καλοκαιριού τα δρομολόγια γίνονται περίπου ανά δύο ή τρεις ώρες. Έτσι μπορείτε να οργανώσετε ακόμη και μία ημερήσια εκδρομή, φεύγοντας το πρωϊ από τον Πειραιά και γυρίζοντας το βράδυ.

Από τον Πόρο

Εάν κάνετε διακοπές στον Πόρο, τότε μπορεί να βρεθείτε κάποιες μέρες ή ακόμα και μία ημέρα στην Ύδρα, που βρίσκεται πολύ κοντά στον Πόρο.

Από τον Πόρο έρχεστε στην Ύδρα με flying dolphins σε 30 λεπτά και με flying cat σε 40 λεπτά. Υπάρχουν δρομολόγια από τις 9.00 το πρωϊ, ανά δύο ή τρεις ώρες, μέχρι το βράδυ.

Επίσης εάν έχετε αυτοκίνητο, έρχεστε οδικώς από το Γαλατά που βρίσκεται απέναντι από τον Πόρο σε 30 περίπου λεπτά στο Μετόχι, που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε ελεύθερους χώρους ή σε φυλασσόμενο parking και στη συνέχεια περνάτε στην Ύδρα με προγραμματισμένα δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III" ή με το "ΜΕΤΟΧΙ EXPRESS", μέσα σε 12 λεπτά ή με ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑΞΙ.

Από τις Σπέτσες

Εάν κάνετε διακοπές στις Σπέτσες, τότε μπορεί να βρεθείτε κάποιες μέρες ή ακόμα και μία ημέρα στην Ύδρα, που βρίσκεται πολύ κοντά στις Σπέτσες.

Από τις Σπέτσες έρχεστε στην Ύδρα με flying dolphins σε 30 λεπτά και με flying cat σε 40 λεπτά. Υπάρχουν δρομολόγια από το πρωϊ, ανά δύο ή τρεις ώρες, μέχρι το βράδυ.

Επίσης εάν έχετε το αυτοκίνητό σας στην Κόστα, τότε έρχεστε οδικώς μέχρι το Μετόχι σε 45 λεπτά, που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε ελεύθερους χώρους ή σε φυλασσόμενο parking και στη συνέχεια περνάτε στην Ύδρα με προγραμματισμένα δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III" ή με το "ΜΕΤΟΧΙ EXPRESS", μέσα σε 12 λεπτά ή με ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑΞΙ

Από το Πόρτο Χέλι

Εάν κάνετε διακοπές στο Πόρτο Χέλι, τότε μπορεί να βρεθείτε κάποιες μέρες ή ακόμα και μία ημέρα στην Ύδρα, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Από το Πόρτο Χέλι έρχεστε στην Ύδρα με flying dolphins σε 40 λεπτά και με flying cat σε 50 λεπτά. Υπάρχουν δρομολόγια από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Επίσης εάν έχετε αυτοκίνητό, τότε έρχεστε οδικώς μέχρι το Μετόχι σε 45 λεπτά, που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε ελεύθερους χώρους ή σε φυλασσόμενο parking και στη συνέχεια περνάτε στην Ύδρα με προγραμματισμένα δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III" ή με το "ΜΕΤΟΧΙ EXPRESS", μέσα σε 12 λεπτά ή με ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑΞΙ.

Από την Ερμιόνη

Εάν κάνετε διακοπές στην Ερμιόνη, τότε μπορεί να βρεθείτε κάποιες μέρες ή ακόμα και μία ημέρα στην Ύδρα, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Ερμιόνη.

Από την Ερμιόνη έρχεστε στην Ύδρα με flying dolphins σε 20 λεπτά και με flying cat σε 25 λεπτά. Υπάρχουν δρομολόγια από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Επίσης εάν έχετε το αυτοκίνητό σας στην Κόστα, τότε έρχεστε οδικώς μέχρι το Μετόχι σε 25 λεπτά, που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε ελεύθερους χώρους ή σε φυλασσόμενο parking και στη συνέχεια περνάτε στην Ύδρα με προγραμματισμένα δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III" ή με το "ΜΕΤΟΧΙ EXPRESS", μέσα σε 12 λεπτά ή με ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑΞΙ.